Om oss

For å hjelpe deg som privatperson til å gjøre gode valg for din privatøkonomi har vi gjennom Besteadvokat Kristiansand samlet informasjon og gir muligheten til å innhente tilbud på flere advokater. Dette gjør at du enkelt kan finne en god advokat som kan føre din sak, samtidig som du ikke betaler mer enn du må. Etter at du har fylt ut skjemaet vil du få tilbud fra flere advokater som kan ditt saksområde, noe som gjør at du kan sammenligne deres pristilbud og erfaringer. Du takker da bare ja til det beste tilbudet.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten fungerer ved at du først fyller ut skjemaet vårt under med nødvendig informasjon om hva saken dreier seg om. Dette er for at du skal få tilbud fra de advokatene som kan rettsområdet saken din går under. Innen tre virkedager vil du motta flere tilbud fra forskjellige advokater, og du kan sammenligne tilbudene. Til slutt velger du bare å takke ja til den beste advokaten til den beste prisen.

Vårt fokus

Vi fokuserer på å hjelpe privatpersoner gjennom å tilby en tjeneste som gjør at man kan spare mange tusen kroner. De fleste er nok smertelig klar over hvor dyrt en advokat kan være, men gjennom vår tjeneste finner du raskt en god advokat samtidig som du får gode priser. I tillegg vil du finne mye informasjon om ulik rettsområder, når det kan være behov for en advokat og flere tips og råd. Dette gjør at du vil få et bedre utgangspunkt når du først trenger en advokat og hvordan du skal gå frem.

Hvordan skal vi klare det?

Vi vil nå vårt fokus og mål gjennom å finne den riktige advokaten til akkurat din sak gjennom vårt tilbud. Tjenesten lar deg hente inn tilbud fra mange advokater som arbeider innen rettsområdet du trenger juridisk bistand til. Dette gjør at du vil kunne sammenligne de ulike advokatene og deretter finne den rette advokaten for deg.

Hvorfor velge oss?

Har man havnet i en situasjon der man trenger juridisk bistand er det viktig å finne en dyktig advokat. Dette vet vi og nettopp derfor har vi samlet all nødvendig informasjon på ett sted for at du skal få full oversikt. Om du så finner ut at du trenger en advokat kan du bruke vårt skjema til å innhente tilbud fra flere. Tjenesten er selvfølgelig helt uforpliktende og gratis å bruke. Du sparer dermed både tid og penger på å bruke vår tjeneste.

Finn beste advokat i Kristiansand

Ved å få tilbud fra flere advokater i Kristiansand, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Hvem er Norges beste advokater?

Hvem som er Norges beste advokat er vanskelig å si, ettersom det finnes mange advokater og innenfor flere saksområder. Den beste advokaten i et saksområde er ikke nødvendigvis den riktige advokaten for deg dersom din sak er innenfor et annet rettsområde....

les mer

Regler for god advokatskikk

Regler for god advokatskikk finner man i forskrift til domstolloven kapittel 11, advokatforskriften. Her fremgår det at reglene skal ha som formål å sikre at advokatvirksomheten uføres etter etiske prinsipper, altså skal det sikre advokatens opptreden og...

les mer

Hvor mye tjener en advokat?

Nøyaktig beløp for hvor mye en advokat tjener varierer med blant annet om advokaten jobber i det offentlige eller det private, hvilken by, hvilket saksområde og erfaringsnivå. For å gi et estimert beløp går vi ut ifra Statistisk sentralbyrå: Jurister og...

les mer